Tryezë shkencore: Esad Mekuli në 100-vjetorin e lindjes

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, organizoi Tryezë shkencore me temë: “Esad Mekuli në 100-vjetorin e lindjes”.

Tryeza u mbajt të marten, më 6 dhjetor 2016, në orën 10:00, në mjediset e Akademisë.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print