Tryezë shkencore: 100-vjet nga vrasja e Isa Boletinit

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezë shkencore me temë: “100-vjet nga vrasja e Isa Boletinit”.

Tryeza u mbajt të premten, më 25 nëntor 2016, në orën 10:00, në sallën e QLE-së, në Akademi.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print