Tryezë muzikologjike: Kompozitorët tanë për Nënën Shën Terezë Bojaxhiu

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Arteve, organizoi Tryezën muzikologjike “Kompozitorët tanë për Nënën Shën Terezë Bojaxhiu”.

Tryeza u mbajt, më 30 nëntor 2017, në orën 11:00, në mjediset e Akademisë

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print