Tryeza shkencore: “Arkeologjia në trojet shqiptare: Sfidat dhe mundësitë”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezën shkencore “Arkeologjia në trojet shqiptare: Sfidat dhe mundësitë”.

Tryeza u mbajt të enjten, më 19 qershor 2014, me fillim në orën 9:30, në Amfiteatrin e Akademisë.