Thirrja për themelimin e qendrës hulumtuese arsimore të nivelit universitar

Letra dhe Thirrja e pjesëmarrësve të konferencës shkencore “Studime albanistike në Amerikë” për themelimin e qendrës hulumtuese arsimore të nivelit universitar me një prej qendrave universitare amerikane dhe me standarde të atjeshme, që u është dërguar qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë, ministrave të Arsimit, ministrave të Punëve të Jashtme, ministrave të Diasporës, ministrave të Kulturës, rektorëve të UP-së dhe UT-së dhe ambasadorëve të SHBA në Tiranë dhe në Prishtinë.

Letter

Letra

Call of the Conference

Thirrja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print