Promovimi i Monografisë së Akademik Tahir Emrës

Më 23 tetor 2013, në orën 11:00, në Amfiteatrin e Akademisë u bë promovimi i Monografisë së Akademik Tahir Emrës.
Për Monografinë e Akademik Tahir Emrës folën Akademik Zeqirja Ballata dhe prof. Kujtim Buza, Artist i Merituar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print