Promovimi i botimit “Fibracionet”, autor Qamil Haxhibeqiri

Të mëkurën, më 18 dhjetor 2019, në orën 12:00, në sallën e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u promovua libri “Fibracionet” i anëtarit korrespondent, prof. dr. Qamil Haxhibeqiri.

Video incizimi nga promovimi: https://www.youtube.com/watch?v=soyYSNCh6A0

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print