Promovimi i botimeve të ASHAK-ut

Promovimi i botimeve të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës u bë më 31 maj 2017, në orën 12:00, në mjediset e Akademisë.

 


Fjala e Kryetarit të ASHAK, akademik Hivzi Islami

Programi

Ftesa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print