Përurimi i veprës së akademik Kolec Topalli

Të premten, më 7 shtator 2012, në orën 11:00, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës  do të përurohet vepra e akademik Kolec Topallit “GRAMATIKË HISTORIKE E GJUHËS SHQIPE”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print