Përurimi i veprës së akademik Esat Stavilecit

Të hënën, më 20 maj 2013, në orën 12:00, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u bë përurimi i veprës së akademik Esat Stavilecit, me titull:
“TË MENDUARIT DHE TË SHKRUARIT JURIDIK – Vështrime të përgjithshme nga fusha e metodologjisë së hulumtimit shkencor”.
Recensues: Akademik Pajazit Nushi dhe prof. dr. Blerim Reka.