Përurimi i monografisë së Gëzim Qëndros

Të mërkurën, më 5 qershor 2013, në orën 13:00, në sallën e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u bë përurimi i monografisë së Gëzim Qëndros, me titull:

“ARKEOLOGJIA E MËNGJESIT – Përsiatje rreth veprës së piktorit Rexhep Ferri”.
Botim i shtëpisë botuese “Dituria”.