Përkujtohet akademik Ali Podrimja

Në 1-vjetorin e varrimit të akademik Ali Podrimjes, delegacioni i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, i përbërë nga akademik Hivzi Islami, kryetar, akademik Pajazit Nushi, nënkryetar dhe znj. Lendita Juniku-Pula, sekretare e Akademisë, bënë homazhe dhe vendosën një kurorë lulesh pranë varrit të poetit të ndjerë.

Kohë më parë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës kishte promovuar veprën e plotë, në nëntë vëllime, të akademik Podrimjes që doli nga shtypi në një vjetorin e vdekjes së tij.