Paraqitja e katër romaneve të ribotuar të akademik Mehmet Krajës

Të enjten, më 6 qershor 2013, në orën 12:00, në sallën e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u paraqitën katër romanet e ribotuar të akademik Mehmet Krajës:

“EDHE TË ÇMENDURIT FLUTUROJNË”, “SELVITË E TIVARIT”, IM ATË DONTE ADOLFIN” dhe “HOTEL ARBËRIA”.
Botuar nga shtëpia botuese “Onufri”.