Panairi i 30-të i librit Shkupi 2018

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 30-të të librit “Shkupi 2018” prej datës 3 deri 9 maj 2018, në Shkup.

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj

Disa nga botimet më të reja të Akademisë

Ilustrim i disa botimeve të Akademisë

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print