Panairi i 27-të ndërkombëtar i librit Shkupi 2015

Në Panairin e 27-të ndërkombëtar të librit “Shkupi 2015”, ASHAK prezantohet me rreth 200 tituj origjinalë të botuar kryesisht gjatë dy dekadave të fundit dhe mbi 30 botime të reja të anëtarëve të vetë dhe të studiuesve të jashtëm të botuara gjatë 2013-2015.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print