Panairi i 18-të i librit Tirana 2015

 

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 18-të të Librit “Tirana 2015” prej datës 11 deri 15 nëntor 2015, në Tiranë.

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj.