Panairi i 17-të i librit Prishtina 2015

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 17-të të librit “Prishtina 2015” prej datës 2 deri 7 qershor 2015, në Prishtinë.

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj.

Katalogu i botimeve të Akademisë 2014-2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print