Njoftim

Ju njoftojmë se, më 10.01.2013, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u shpall solemnisht zgjedhja e anëtarëve të rinj, të rregullt (akademikë) dhe korrespondentë.

Me këtë rast kryetari i Akademisë akademik Hivzi Islami të gjithë anëtarëve ua dorëzoi fletëdëshmitë përkatëse.

Me respekt,

Sekretare e Akademisë
Lendita Juniku Pula