Nënshkruhet Protokolli i Bashkëpunimit 2020-2021 mes ASHSH-së dhe ASHAK-ut

Nënshkrimi i Protokollit të Bashkëpunimit 2020-2021 mes Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës.

Nënshkruan kryetari i ASH-së, akademik Skënder Gjinushi dhe kryetari i ASHAK-ut, akademik Mehmet Kraja.

Takimi u zhvillua në praninë e kryetarëve të komisioneve shkencore të ngritura pranë ASH-së dhe u ndoq me vëmendje nga mediet.