Ndarja e “Shpërblimit mbështetës 2016”

Sot, më 22 prill 2016, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës ia ndau Shpërblimin mbështetës 2016 kandidates të moshës së re që ka arritur rezultate të rëndësishme në fushën e shkencës, dr. Dafina Bytyqi.

Në ndarjen e çmimit foli akademik Hivzi Islami, Kryetar i Akademisë dhe akademik Feriz Krasniqi, i cili dha arsyetimin e ndarjes së Shpërblimit mbështetës 2016.

 

Fjala e kryetarit të Akademisë, akademik Hivzi Islami

Raporti vlerësues për dr. Dafina Bytyqin