Mbledhje komemorative dhe homazhe për akademik Pajazit Nushin

Në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u mbajt mbledhje komemorative dhe u bënë homazhet në nderim të figurës së akademik Pajazit Nushit.

Fjala e Kryetarit të ASHAK-ut, Akademik Hivzi Islami

Fjala e Sekretarit të Seksionit të Shkencave Shoqërore, anëtar korrespondent Jusuf Bajraktari

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print