Mbledhje komemorative dhe homazhe për akademik Mark Krasniqin

Në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u mbajt mbledhje komemorative dhe u bënë homazhet në nderim të figurës së akademik Mark Krasniqit.

Fjala e Kryetarit të ASHAK-ut, Akademik Hivzi Islami

Fjala e Sekretarit të Seksionit të Shkencave Shoqërore, anëtar korrespondent Jusuf Bajraktari