Mbledhje komemorative dhe homazhe për akademik Engjëll Berisha

Në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u mbajt mbledhje komemorative dhe u bënë homazhet në nderim të figurës së akademik Engjëll Berisha.

Fjala e Kryetarit të ASHAK

Telegrami ASHSH

Telegrami MASHT