Ligjëratë inauguruese e prof. dr. Arsim Morinës, anëtar korrespondent

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi ligjëratën inauguruese të anëtarit korrespondent, prof. dr. Arsim Morinës, me temë:

“SHKENCA E NEUROKIRURGJISË SOT”.

Ligjërata u mbajt të premten, më 28 mars 2014, me fillim në orën 11:00, në mjediset e Akademisë.