Ligjëratë analitike e dr. Gëzim Qëndros

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi ligjëratën analitike të dr. Gëzim Qëndros për tablonë e piktorit Enkelejd Zonja “Në venat tona”.

Ligjërata u mbajt të mërkurën, më 6 maj 2015, ora 12:00, në mjediset e Akademisë.

\

Anëtar korrespondent Luan Mulliqi, Sekretar i Seksionit të Arteve

 

Enkelejd Zonja

Prezentimi