Konferenca shkencore “Ndre Mjedja – 150 vjetori i lindjes”

Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë, organizojnë Konferencën shkencore “Ndre Mjedja – 150 vjetori i lindjes”.

Konferenca mbahet më 15 shtator 2016, të enjten, në orën 9:00, në ASHAK.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print