Inventarizimi i virozave dhe shëndetësimi i materialit mbjellës të specieve frutore dhe vreshtave në Kosovë dhe Shqipëri

Ky projekt është realizuar në pjesën më të madhe bashkë me ASHSH-në. Puna do të vazhdojë deri në përfundimin e tij. Për këtë arsye ka hyrë edhe në Protokollin e bashkëpunimit për periudhën 2011-2013.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print