AJETI, Idriz / VEPRA. 4
Redaksia Rexhep Ismajli, Besim Bokshi, Enver Gjergjeku. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2001, 294 f., fotogr. e autorit, 17x24 cm. (Botime të veçanta XXXVIII / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 17).
Tit. në faqen paral..: Oeuvres 4. Bibliografia në fund të faqeve.
KDU 811. 18-112
COBISS.KS-ID 2048022941