BOKSHI, Besim / VARIA
Redaktor Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2014, 236 f.,17x25 cm. (Botime të veçanta CXXXV/ Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 50)
Tit. në faqen paral.: Varia. Shënime për autorin në pjesën palosëse të kopertinës. Bibliografia në fund të faqeve.
KDU 811.18(062)
ISBN 978-9951-615-31-0
COBISS.KS-ID 2048030109

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [755.36 KB]