HAMITI, Sabri / UTOPIA LETRARE
Redaktor Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2013, 309 f., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXXIX / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 49)
Tit. në faqen paral.: Literary utopia. Përmbledhja në gjuhën angleze. Bibliogr.: f. 305-309.
KDU 821.18.09
ISBN 978-9951-615-24-21
COBISS.KS-ID 384567047

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [820.62 KB]