KRASNIQI, Fejzullah / TERMOFIKIMI DHE RRJETET TERMIKE
Redaktor Latif Susuri, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHN, 2010, 479 f., me il., 16x24 cm. (Botime të veçanta XCIII / Seksioni i Shkencave të Natyrës. Libri 19)
Tit. në faqen paral.: District heating and thermal networks. Bibliogr.: f. 471-474.
KDU 621:536.7(075.8)
ISBN 978-9951-413-95-4
COBISS.KS-ID 2048124956

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [102.07 KB]