STAVILECI, Esat / TË MENDUARIT DHE TË SHKRUARIT JURIDIK: vështrime të përgjithshme nga fusha e metodologjisë së hulumtimit shkencor
Redaktor Mark Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2013, 354 f., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXXIV / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 40)
Tit. në faqen paral.: The juridical thinking and writing: a survey of the methodology of scientific research. Shënime për autorin: f. 349-351
KDU 34(496.51)
ISBN 978-9951-615-09-9
COBISS.KS-ID 2048003485

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [82.17 KB]