STUDIMET ALBANISTIKE NË VENDET KU FLITET GJERMANISHT Konferencë shkencore ndërkombëtare, Prishtinë (26-27.10.2017) ALBANISTISCHE FORSCHUNGEN IN DEN DEUTSCHSPRACHIGEN LÄNDERN Internationale wissenschaftliche konferenz
Përgatiti Rexhep Ismajli, redaktor Eqrem Basha, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Akademia e Shkencave e Shqipërisë, SGJL, 2018, 861 f., me il., 17x25 cm. Punimet në gjuhën shqipe dhe gjermane. Bibliografia në fund të çdo punimi. Indeks.
KDU 811.18(062)821.18(062)
ISBN 978-9951-615-98-31
COBISS.KS-ID 2048100765

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [6.10 MB]