STUDIMET ALBANISTIKE NË AMERIKË: konferencë shkencore, Prishtinë, (25-26 shtator 2015)
Këshilli organizues: Rexhep Ismajli, Victor Friedman, Eqrem Basha. Redaktor Rexhep Ismajli, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2016, 665 f., me il., 17x25 cm.
Tit. në faqen paral..: Albanian studies in America. Përmbledhja në gjuhën angleze. Bibliografia në fund të çdo punimi.
KDU 811.18.09(496.51)(063)
821.18.09(496.51)(063)
ISBN 978-9951-615-57-01
COBISS.KS-ID 2048079517
2015

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [4.68 MB]