ISMAJLI, Rexhep / STUDIME PËR HISTORINË E SHQIPES NË KONTEKST BALLKANIK
Redaktor Eqrem Basha, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2015, 546 f., 17x25 cm. (Botime të veçanta CLII / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 55)
Tit. në faqe paralel.: Studies on the history of albanian in the balkan context. Shënime për autorin në pjesën palosëse të kopertinës. Bibliogr.: f. 513-538.
KDU 811.135/.18(497)-112
811.18-112
ISBN 978-9951-615-54-
COBISS.KS-ID 2048079005

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [6.90 MB]