AJETI, Idriz / STUDIME PËR GJUHËN SHQIPE: vepra të zgjedhura
Zgjodhi dhe përgatiti Rexhep Ismajli, redaktor Eqrem Basha, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2017, 804 f., me portr., me faks., 17x2 cm. (Botime të veçanta CLXI / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 57)
Tit. në faqen paral.: Albanian language studies.
KDU 811.18-112
811.18-26
ISBN 978-9951-615-69-31
COBISS.KS-ID 2048082589

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [7.68 MB]