JOKL, Norbert / STUDIME PËR ETIMOLOGJINË DHE FJALËFORMIMIN SHQIP / STUDIEN ZUR ALBANESISCHEN ETYMOLOGIE UND WORTBILDUNG
Përgatiti Rexhep Ismajli. Redaksia: Rexhep Ismajli, Besim Bokshi, Idriz Ajeti, Heiner Eichner; përktheu Eqrem Çabej. - Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2011. - 434 f.; 24 cm. (Botime të veçanta CXV / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 46)Indeks
KDU 811.18'373.611
811.18'373.6
ISBN 978-9951-413-97-8
COBISS.KS-ID 2048016285

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [51.80 KB]