SAVOIA, Leonardo M. / STUDIME NË GJUHËSINË SHQIPTARE
(në bashkëpunim me M. Rita Manzini e Benedetta Baldi), redaktor Eqrem Basha, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2015, 298 f., me il., 17x25 cm. (Botime të veçanta CXLVIII / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 53)
Tit. në faqen paral.: Studies in albanian linguistics. Shënime për autorin në pjesën palosëse të kopertinës. Bibliografia në fund të çdo punimi.
KDU 811.18'282.4(450)-26
ISBN 978-9951-615-47-11
COBISS.KS-ID 2048076957

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.75 MB]