ISLAMI, Hivzi / STUDIME DEMOGRAFIKE: 100 vjet të zhvillimit demografik të Kosovës
Redaktor Ekrem Murtezai. Bot. 2 i plotësuar. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2008. 590 f., me il., 16x 24 cm. (Botime të veçanta LXXXV / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 25)
Tit. në faqen paral.: Demographic studies: 100 years of Kosova demographic development
Teksti në gjuhën shqipe dhe angleze. Përmbledhja në gjuhën angleze. Bibliogr.: f. 563-579.
Indeks.
KDU 314(496.51)
ISBN 978-9951-413-64-0
COBISS.KS-ID 25332269

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [5.24 MB]