SISTEMI I ARSIMIT, TREGU I PUNËS DHE ZHVILLIMI EKONOMIK - sfidat dhe perspektivat: konferencë shkencore, Prishtinë (26-27 tetor 2018)
Këshilli organizues: Isa Mustafa, Hivzi Islami, Vinko Kandžija, Tina Harrison, Aziz Pollozhani, Arsim Bajrami, Justina Shiroka-Pula. Redaktor Justina Shiroka-Pula, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2019, 368 f., me il., 17x25 cm. Punimet në gjuhën shqipe dhe angleze.
Tit. në faqen paral.: Education system, labor market and economic development - challenges and prospects. Bibliografia në fund të çdo punimi.
KDU 331.54(496.51)
331.5(496.51)
330.34(496.51)
ISBN 978-9951-26-006-01
COBISS.KS-ID 2048251293

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [3.72 MB]