SHFRYTËZIMI I QËNDRUESHËM I PASURIVE NATYRORE: tryezë shkencore, Prishtinë (20 tetor 2010)
Këshilli redaktues Hivzi Islami, Pajazit Nushi, Isa Mustafa, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2011, 128 f., 16x24 cm.
Tit. në faqen paral.: The sustainable use of natural resources: scientific conference, 20 october 2010
Bibliografia në fund të çdo punimi.
KDU 502.5(496.51)
ISBN 978-9951-413-98-51
COBISS.KS-ID 2048024989

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [67.60 KB]