RRUGA E KOSOVËS DREJT INTEGRIMIT EKONOMIK EVROPIAN: tryezë shkencore, Prishtinë (29 nëntor 2017)
Redaktor Justina Shiroka-Pula, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës, SSHSH, 2018, 131 f., me il., 17x25 cm.
Tit. në faqen paral.: Kosova's road towards european economic integration. Bibliografia në fund të punimeve.
KDU 339.92(4/9:496.51)''2017''(063)
ISBN 978-9951-615-87-71
COBISS.KS-ID 2048253597

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.56 MB]