RAPORTI PËR PRODHIMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE NË KOSOVË
Grupi punues: Isuf Krasniqi, Fejzullah Krasniqi, Myzafere Limani, Nexhat Daci, Salih Gashi, Fetah Podvorica, Arsim Morina. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHN,2020, 84 f., me il., 23x28 cm. (Seksioni i Shkencave të Natyrës)
REPORT ON GENERATION OF ELECTRIC ENERGY IN KOSOVA / Kosova Academy of Sciences and Arts. Bibliogr.: f. 41-42
KDU 621.31(496.51)(048.8)
ISBN 978-9951-26-024-4
COBISS.KS-ID 387387143

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.16 MB]