KULLASHI, Muhamedin / POLITIKA, LUFTA DHE DIPLOMACIA: ANARKIA NDËRKOMBËTARE DHE E DREJTA
Redaktor Mark Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2012, 204 f., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXIX / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 39)
Tit. në faqen paral.: Politics, war and diplomacy: the international anarchy and the law.
Përmbledhja në gjuhën franceze. Bibliogr.: f.201-204.
KDU 34:327
ISBN 978-9951-615-06-8
COBISS.KS-ID 2048017053

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [71.99 KB]