BOKSHI, Besim / PERIODIZIMI I NDRYSHIMEVE MORFOLOGJIKE TË SHQIPES
Redaktor Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2010, 257 f. 16x24 cm. (Botime të veçanta CX/ Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 45)
Tit. në faqen paral.: La périodisation des changements morphologiques en albanais.
Përmbledhja në gjuhën franceze.
KDU 811.18'36
ISBN 978-9951-413-92-31
COBISS.KS-ID 2048064413

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [93.96 KB]