NUHIU, Vesel / NDIKIMI I ANGLISHTES NË GJUHËN SHQIPE
Redaktor Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2013, 334 f., 16x24 cm, me il.,(Botime të veçanta CXXV / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 48)
Tit. në faqen paral.: The influence of the english language on the albanian language. Bibliogr.: f. 325-332. Indeks
KDU 811.18 '373.45 =111811.18 '373.613
ISBN 978-9951-615-11-2
COBISS.KS-ID 2048225840

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.44 MB]