OSMANI, Jusuf; MANAJ, Ramë / NDARJA ADMINISTRATIVO-TERRITORIALE E KOSOVËS 1944-2010
Redaktor Mark Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2014, 323 f., 17x25 cm. (Botime të veçanta CXXVIII / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 42)
Tit. në faqen paral.: Administrative and territorial division of Kosovo 1944-2010. Shënime për autorët në pjesën palosëse të kopertinës. Përmbledhja në gjuhën angleze. Bibliogr.: f.322-323.
KDU 342.15(496.51)(093)
ISBN 978-9951-615-27-31
COBISS.KS-ID 2048031901

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [3.37 MB]