EJUPI, Arsim / LUGINA E PRESHEVËS: studim kompleks gjeohapësinor
Redaktor Mark Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHSH, 2013, 351 f., me il., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXXVII / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 41)
Tit. në faqen paral.: Presheva valley. Përmbledhja në gjuhën angleze. Bibliogr.: f. 339-345.
KDU 908(496.51-11)
ISBN 978-9951-615-13-61
COBISS.KS-ID 2048063901

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [94.38 KB]