GASHI, Skënder / KËRKIME ONOMASTIKE-HISTORIKE PËR MINORITETE TË SHUARA E AKTUALE TË KOSOVËS
Redaktor Eqrem Basha, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2015, 783 f., 17x25 cm. (Botime të veçanta CXLVII / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 52)
Tit. në faqe paralel.: Onomastic-historical research on extinct and actual minorities of Kosova.
Shënime për autorin në pjesën palosëse të kopertinës. Bibliogr.: f. 765-783.
KDU 811.18'373.2-112(=11/=8)(496.51)
316.347(496.51)
ISBN 978-9951-615-48-8
COBISS.KS-ID 2048077469

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [5.98 MB]