NUSHI, Pajazit / FJALOR SHPJEGUES I PSIKANALIZËS
Redaktor Pajazit Nushi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2010, SSHSH, 343 f., 16x24 cm. (Botime të veçanta CXII / Seksioni i Shkencave Shoqërore. Libri 35)
Tit. në faqen paral.: Explanatory dictionary of psychoanalysis. Bibliogr.: f. 337-342. Indeks.
KDU 159.964.2(038) =18
ISBN 978-9951-413-94-7
COBISS.KS-ID 2048369954

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [44.23 KB]